Homokos tengerpart, sivatag, vulkanikus hegyek, botanikus kertek mediterrán növényekkel, kedves barátságos emberek, finom ételek, sok látnivaló, kellemes időjárás az év minden napján.

Gran Canárián a varázssziget!

Gran Canárián a varázssziget!

Üdvözöllek blogomon!

2018. szeptember 03. - netbutik

  en3.jpg

Két évvel ezelőtt a sors Gran Canáriára vezetett és annyira elvarázsolt a sziget, hogy a következő két nyáron családommal visszatértünk.

Rengeteg látnivaló van a szigeten és mindez magyarországi árakon!

Képzelj el egy szigetet ahol mindent megtalálsz! Homokos tengerpart, sivatag, vulkanikus hegyek, botanikus kertek mediterrán növényekkel, kedves barátságos emberek, finom ételek, sok látnivaló, kellemes időjárás az év minden napján.

Ez egy varázssziget. Hogy miért? Remélem ez a blogbejegyzéseimből kiderül. Én ezen leszek :-)

Eldöntöttem ezt minél több embernek látnia kell a Kanári szigeteket. Ezért én a blogbejegyzéseimen keresztül meg szeretném mutatni Nektek a ”Kanári szigeteket„ a kultúrájukat, a gasztronómiájukat, a szigetek látnivalóit.

Megtaláltam számotokra a legjobb szállás és repülőjegy utazási csomagokat amire a partnerünk ár garanciát vállal!

Jó lenne ha minél többen ellátogatnátok ezekre a csodás szigetekre és azzal az érzéssel térnétek haza, hogy ez volt életetek legjobb nyaralása.

A legfrissebb információkat, programajánlatokat megtaláljátok itt a blogomon.

A bejegyzés trackback címe:

https://kanariszigetekeste.blog.hu/api/trackback/id/tr5914220097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása